ADANA / YÜREĞİR - Karşıyaka Ortaokulu

Mehmet KÖŞGEROĞLU - Okul Müdürü

Okul müdürümüz 1985 tarihinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana ´da  tamamlamıştır. Pamukkale Üniversitesi - Fen Bilimleri Öğretmenliği lisans programını 2008 tarihinde tamamlamıştır. 2012 yılında Batman ili, Gercüş ilçesine Fen Bilimleri Öğretmeni olarak atanmıştır. 2015 yılında Adana ili Seyhan ilçesine yine öğretmen olarak atanan müdürümüz, atandığı okulda 2017 yılında yedi  ay süresince görevlendirme müdür yardımcısı olarak görev yapmış olup, aynı yıl yönetici ataması ile kadrosunun bulunduğu okula müdür yardımcısı olarak atanmıştır.2018-2020 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü - Tezsiz Yüksek Lisans - Eğitim Yönetimi Bölümü ´nü bitirmiştir. 2021 yılında Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi ,Halkla İlişkiler ve Reklamcılık lisans programına başlayan müdürümüz eğitimine  halen devam etmektedir.  Okul müdürümüz 2020 yılında Adana ili Seyhan ilçesinde bir kuruma müdür vekili olarak görevlendirilmiştir. 2021 yılı yönetici ataması sınavları sonucu okulumuza müdür olarak atanmıştır.